Založ si blog

Skutočným vlastníkom Bonaparte je Robert Fico.

Po udalostiach z posledných dní tomu nasvedčuje toĺko okolností, že pokladať ich všetky za náhodu, môže iba majster sveta v naivite. Nepochopitľné a tvrdošijné obhajovanie ministra vnútra Kaliňáka, ktorý je až po uši namočený do Baštrnákových podvodov s DPH(anielen do nich), môže mať niekoĺko vysvetlení. Ale ani jedno z nich nehrá v premiérov prospech.

– Kaliňák vie na Fica viac, ako vie na svojich politických nepriateĺov. Minister vnútra inovoval známu starorímsku múdrosť – Ochráňte ma pred mojimi priateľmi, pred nepriateľmi sa ochánim sám. Jeho zásada znie – Zisti na svojho šéfa viac, ako na všetkých svojich odporcov.

-Baštrnák nie je prenajímateľom bytu, v ktorom býva Fico, ale len ubytovacím referentom. Fico totiž dodnes neukázal na verejnosti jedinú platbu, ktorú uhradil ako nájomca. Je to tým, že je nemysliteľné, aby skutočný vlastník platil nájom sám sebe. Ak sa sa vrátite do minulosti zistíte, že Fico s čudesným nadobúdaním bytov má už skúsenosť. Jeden taký, na ktorý dodnes neukázal doklad o zaplatení,  „kúpil“od firmy Ikores, Firmy, ktorej sa za prvého vládneho bašovania Smeru až neuveriteľne darilo pri získavaní štátnych zákaziek.

Baštrnák bol v celom procese „stavebného boomu“ výlučne bielym koňom. Presne takým, akého si on sám neskôr našiel v Rumunsku a na ktorého prepísal firmu, cez ktorú vďaka Imréczemu, Čechovi Kaliňákovi a bývalému šéfovi colnej kriminálky Luteránovi, vytiahol podvodm milióny € ako vratky DPH. To je dôvodom, prečo Fico nad Kaliňákom roztiahol ochranné krídla anjela strážneho. V niektorých krajinách môžu majitelia svojich pozemkov tieto ochraňovať aj s puškou v ruke. Fico sa rozhodol pre iný postup. Bráni svoje nehnuteľnosti vyhláseniami, ktorými sa snaží odpútať pozornosť od podstaty problému : Na Kaliňákovi stojí úspech slovenského predsedníctva v Únii. Nuž, slovenskí humoristi dostali veľkého konkurenta a kto tvrdil, že Fico je suchár bez zmyslu pre humor, musí si poopraviť názor.

Pri kauze Fico, Kaliňák, Bašternák, Imrécze, Čech, Luterán sa naplno potvrdilo, že to, za čo v slušných krajinách padajú vlády, nestačí na Slovensku ani na odvolanie (be)zvýznamného šéfa sekcie na ktoromkoľvek ministerstve.

Pretože premiér Robert Fico sa drží známej komunistickej zásady : Všetko je v kádroch!

V našich kádroch, žiada sa dodať. V našom Baštrnákovi, v našom Kaliňákovi, v našom Imréczem, v našom Čechovi, v našom Luteránovi.

Pretože naši ľudia, postavili predsedovi vlády dom.

Mojich rodičov nútili, aby odsúdili výzvu Niekoľko viet, ktorú im nedovolili prečítať! Dnes im zase nedovolia prečítať Kali špeciál

31.08.2016

Dejiny sa opakujú ako mlynské koleso. Pamätám si, keď naši prišli niekdy na jar roku 1989 z roboty a otec bol zeleno-čierny od hnevu. „Tak tie ku…y si fakt myslia, že sme všetci úplne, ale úplne sprostí“? Hučal už snáď pred vchodom do domu. Bola ho proste celá ulica. „Oni si fakt myslia, že každý jeden z nás je na ich obraz?“ Po dlhšom [...]

Neviem, kde spáva v pondelok Robert Fico. Ale viem, kde spáva 8 rokov matka s 3 deťmi.

28.08.2016

Už sa mi to síce stáva čím ďalej zriedkavejšie, ake napriek tomu sú moje pravidelné návštevy doma na Slovensku vždy zdrojom prekvapenia, údivu a občas aj šoku. Naposledy, vlastne úplne presne včera, som sa, zapojila akože inak, do rodinnej diskusii o protestoch pred Bonaparte. Birmovný krstný otec Milan, kedysi horlivý obdivovateľ „konštruktéra“ Slovenska [...]

Smeru vládne BOH!

25.08.2016

Nie, je to ten, ktorého poznáme z hodín náboženstva. Predstavte si, že to dokonca nie je ani ten, na ktorého 99% tých, ktorí si prečítali názov, myslí. Proste nie je to Robert. Je to úplne, ale úplne iný BOH. Tento sa správa výsostne pragmaticiky a ide za svojím cieľom, ktorým je buď finančný, alebo hmotný prospech. Je to BOJ O HRANTY! Aké jednoduché a praktické [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 23
Celková čítanosť: 123156x
Priemerná čítanosť článkov: 5355x

Autor blogu

Kategórie