Založ si blog

Generálna prokuratúra nie je krematóriom spravodlivosti. Je jeho kafilériou.

Ak sa niekto domnieval, že zvolením Jaromíra Čižnára za generálneho prokurátora zavejú v tejto nesmierne dôležitej inštitúcii nové vetry, musí sa ísť do kúta tíško vyplakať. Ficov spolužiak proste nesklamal! Vydal sa presne v stopách svojho predchodcu Dobroslava Trnku. A dnes spolu so špeciálnym prokurátorom Kováčikom tvoria taký nepriestrelný tandem, že každý zbojník zo Smeru má istotu pokoja na svoju ťažkú a nesmierne náročnú prácu.

Najnovšia správa z Generálnej prokuratúry znie : V prípade tunelovania Váhostavu zostal obvinený už len jeden človek. Preložené do ľudskej reči, ten bude zbavený obvinenia v priebehu pár mesiacov. Všetkých zbojníkov proste nemožno oslobodiť naraz, veď čo keby sa potom demonštranti proti Kaliňákovi presunuli spred Bonaparte pred budovu Generálnej prokuratúry?

Jaromír Čižnár zvláda prácu čističa skvele. Dokonca možno lepšie, ako známy Lojzo Čistič. Doteraz sa mu podarilo očistiť Smer od rozhodujúcich káuz a zopár drobností už len čaká na svoje miesto v Čižnárovom koši. Aj mediálne to zatiaľ Jaromírovi ako tak ide. Vždy totiž pre právnych naivistov nechá tlieť iskierku nádeje, ako teraz v prípade Váhostavu. Vraj ak sa zmení dôkazná situácia, možno trestné stíhania nateraz ovinení zbavených manažérov obviniť. Ale no tak, pán doktor. Všteci sme síce nevyštudovali za boľševika určite nesmierne náročnú právnickú fakultu, ale rovnako sme sa ani nezrazili na Sahare s parníkom. Tak by snáď bolo korektnejšie, keby ste takéto vyjadrenia adresovali výlučne smerovoličom. prípadne im ich oznámili na niektorom z vodcových, ospravedlňujem sa, spolužiakových mítingoch.

Inak tu v Čechách majú z vašich rozhodnutí právnici, ale hlavne štátni zástupcovia, skutočne veľkú zábavu. Jeden z Brna dokonca povedal, že by sa s vami chcel stretnúť na nejakej odbornej diskusii. Ďalší z Olomouca(tvrdí, že ste spolu študovali, ale on bol o ročník vyššie) ho upozornil že stretnutie by asi vedel dohodnúť, ale kolega z Brna si nesmie dávať podmienku, aby bolo odborné. Tak sme asi dva dni rozmýšĺali nad tým, čo mal vlastne na mysli.

Nuž zhrnuté. Ak sa z prokuratúry pod vedením Trnku stala žumpa, pod vaším vedením sa isto mení na krematórium spravodlivosti. Napokon vaši podriadení nás tiež vehemntne presviedčajú že máte skvelých žiakov. Bystrík Pavlovič mladší a Vladimír Pravda bývajú v komplexe Bonaparte. A teraz dozorujú vyšetrovanie Bašternáka. Čo viac si už môžu občania od „právneho štátu“ želať?

Takže ak by sme na to išli výlučne právnou logikou, nové vetry na prokuratúre pod vaším vedením zaviali. Akurát sa až príliš podobajú tým, ktoré dokáže vyrobiť fazuľová polievka.

 

 

Mojich rodičov nútili, aby odsúdili výzvu Niekoľko viet, ktorú im nedovolili prečítať! Dnes im zase nedovolia prečítať Kali špeciál

31.08.2016

Dejiny sa opakujú ako mlynské koleso. Pamätám si, keď naši prišli niekdy na jar roku 1989 z roboty a otec bol zeleno-čierny od hnevu. „Tak tie ku…y si fakt myslia, že sme všetci úplne, ale úplne sprostí“? Hučal už snáď pred vchodom do domu. Bola ho proste celá ulica. „Oni si fakt myslia, že každý jeden z nás je na ich obraz?“ Po dlhšom [...]

Neviem, kde spáva v pondelok Robert Fico. Ale viem, kde spáva 8 rokov matka s 3 deťmi.

28.08.2016

Už sa mi to síce stáva čím ďalej zriedkavejšie, ake napriek tomu sú moje pravidelné návštevy doma na Slovensku vždy zdrojom prekvapenia, údivu a občas aj šoku. Naposledy, vlastne úplne presne včera, som sa, zapojila akože inak, do rodinnej diskusii o protestoch pred Bonaparte. Birmovný krstný otec Milan, kedysi horlivý obdivovateľ „konštruktéra“ Slovenska [...]

Smeru vládne BOH!

25.08.2016

Nie, je to ten, ktorého poznáme z hodín náboženstva. Predstavte si, že to dokonca nie je ani ten, na ktorého 99% tých, ktorí si prečítali názov, myslí. Proste nie je to Robert. Je to úplne, ale úplne iný BOH. Tento sa správa výsostne pragmaticiky a ide za svojím cieľom, ktorým je buď finančný, alebo hmotný prospech. Je to BOJ O HRANTY! Aké jednoduché a praktické [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 23
Celková čítanosť: 123157x
Priemerná čítanosť článkov: 5355x

Autor blogu

Kategórie