Založ si blog

Z prípadu obvineného prokurátora Špirka trčí slama. Z Kaliňákových bagančí.

Začínam nadobúdať dojem, že mafiánske zoskupenie, ktoré vytvorilo Smer sa už neuspokojuje len so zahmetaním účtovnývh stôp po svojich zločinoch, ale akoby na výstrahu, sa rozhodlo zamiesť aj s tými, ktorí sa rozhodli túto kauzu vyšetriť bez ohľadu na mená jej politických krstných otcov. Prvý na to doplatil Pavol Milan, špičkový vyšetrovateľ prípadu daňových podvodov na východe Slovenska – prípad Chovanec a spol., ktorý bol z polície vypoklonkovaný, alebo ak chcete vyštvaný. V tejto veci boli na začiatku samotným Chovancom označení za organizátorov a spolupáchateľov podvodov Stanislav Kubánek, krajský šéf smeráckych zbojníkov z Prešova, štátny tajomník ministerstva vnútra(!) Jaroslav Buček a viceprezident policajného zboru(!) Michal Kopčík. Pavol Milan na záver rozhovoru pre Aktuality .sk :

http://www.aktuality.sk/clanok/324159/exkluzivne-prehovoril-elitny-vysetrovatel-kauzy-dph-podvody-museli-mat-politicke-krytie-tvrdi-pavol-milan/

uviedol, že bez toho, aby sa našiel na prokurtúre „pirát prokurátor“- rozumej človek, ktorý pôjde pri vyšetrovaní do detailov bez ohľadu na mená politikov, zapojených do tohoto daňového megapodvodu, nie je možné n ikdy kauzu vyšetriť.

V osobe prokurátora Špirka sa taký „pirát“skutočne našiel a ajhľa! Okamžite ho obvinila NAKA- inak vnímaná ako Kaliňákova osobná polícia, zo zneužita právomoci verejného činiteľa. To jeho zneužitie je zrejme natoľko „hrôzostrašné“, že ministerstvo vnútra a polícia rovnako, odmietajú zverejniť, akého „neľudskéhoa kriminálneho“skutku sa mal Špirko dopustiť. Začína to pripomínať hru navyšších politických elít a politických(áno, politických) funkcionárov rezortu vnútra pod Kaliňákovým vedením. Samozrejme, s požehnaním Fica. Spôsoby bývalej, ale dodnes všade prítomnej ŠTB, veď napríklad šéf finančnej polície a sponzor Smeru  Bernard Slobodník je dlhoročným príslušníkom Štátnej bezpečnosti. Proste taká typická spravodajská hra. Namočíme nepohodlného človeka, v tomto prípade dokonca špeciálneho prokurátora do vyfabrikovaného trestného činu a kým sa prerukáže, že to bolo obyčajné komprosvinstvo, prejdú roky a my sme v suchu. Jednoduchý a rokmi overený postup eštébakov a mafie, ktorá má svojich ľudí všade. Napokon ich až priveľmi dobre platí na to, aby jej nešli mnohí po ruke. Aj keď v tomto konkrétnom prípade je to policajná mafia pod vedením ministra vnútra.

Neviem však, či Kaliňákovi poskokovia celkom odhadli, do akej hry sa pustili. Jedna vec je podhodiť bezvýznamnému  truľovi, ktorý sa hrá v dedine na bossa bossov vrecúško s mariškou, iná vec je pustiť sa do prokurátora špeciálnej prokuratúry. To ukáže čas.

Ale vďaka tejto aktivite dali návod na zmenu miesta organizátorom protestov pred Bonaparte. Musia sa presunúť pred ministerstvo vnútra. Adresa tohoto laboratória na výrobu zločinu je Pribinova 2, Bratislava.

Mojich rodičov nútili, aby odsúdili výzvu Niekoľko viet, ktorú im nedovolili prečítať! Dnes im zase nedovolia prečítať Kali špeciál

31.08.2016

Dejiny sa opakujú ako mlynské koleso. Pamätám si, keď naši prišli niekdy na jar roku 1989 z roboty a otec bol zeleno-čierny od hnevu. „Tak tie ku…y si fakt myslia, že sme všetci úplne, ale úplne sprostí“? Hučal už snáď pred vchodom do domu. Bola ho proste celá ulica. „Oni si fakt myslia, že každý jeden z nás je na ich obraz?“ Po dlhšom [...]

Neviem, kde spáva v pondelok Robert Fico. Ale viem, kde spáva 8 rokov matka s 3 deťmi.

28.08.2016

Už sa mi to síce stáva čím ďalej zriedkavejšie, ake napriek tomu sú moje pravidelné návštevy doma na Slovensku vždy zdrojom prekvapenia, údivu a občas aj šoku. Naposledy, vlastne úplne presne včera, som sa, zapojila akože inak, do rodinnej diskusii o protestoch pred Bonaparte. Birmovný krstný otec Milan, kedysi horlivý obdivovateľ „konštruktéra“ Slovenska [...]

Smeru vládne BOH!

25.08.2016

Nie, je to ten, ktorého poznáme z hodín náboženstva. Predstavte si, že to dokonca nie je ani ten, na ktorého 99% tých, ktorí si prečítali názov, myslí. Proste nie je to Robert. Je to úplne, ale úplne iný BOH. Tento sa správa výsostne pragmaticiky a ide za svojím cieľom, ktorým je buď finančný, alebo hmotný prospech. Je to BOJ O HRANTY! Aké jednoduché a praktické [...]

Finančná správa / FS / Kriminalisti /

Akcia Lotus: Finančná správa zaistila deväť áut, dom, chatu i štyri milióny eur

16.04.2024 10:41

Akcia bola zameraná na rizikových a nepoctivých daňovníkov, ktorí obchodovali s dovezenými motorovými vozidlami, tzv. autíčkarov.

Poprad / Tulipány /

Poprad zdobia tisícky tulipánov z Holandska, vykvitli o niekoľko týždňov skôr

16.04.2024 10:33

Len na hlavnom kruhovom objazde v centre vlani v septembri vysadili viac ako 21-tisíc cibuliek. Ďalšie tisícky pribudli na ostatných priestranstvách.

vojna na Ukrajine, delo

Ukrajina má ťažkosti na východe krajiny, nedostatok munície je závažný

16.04.2024 10:10

Už vo svojej analýze z predchádzajúceho dňa ISW upozornil, že Rusko by nedostatok munície mohlo využiť na ovládnutie mesta Časiv Jar.

Peter Pellegrini

Prieskum: Najdôveryhodnejším politickým lídrom je Peter Pellegrini

16.04.2024 09:49

Vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre TV Markíza. Kto obsadil druhé a tretie miesto?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 23
Celková čítanosť: 122831x
Priemerná čítanosť článkov: 5340x

Autor blogu

Kategórie