Polícia Slovenskej republiky. Jediný bordel, ktorý nevedie bordel mama, ale bordel tato!

5. júla 2016, angelikascmidt, Nezaradené

DenníkN, 4.júla 2016 :

 Neznámy vodič v Bratislave pred týždňom vytlačil Soňu tak, že spadla z bicykla a zlomila si rameno a kľúčnu kosť. Po nehode ušiel. Chýbajú svedkovia, nezachytili ho ani kamery, ktoré pre poruchu nenahrávajú. Polícii sa vinníka nepodarilo nájsť, kamera pri nemocnici nenahráva a prenáša obraz iba v reálnom čase.

„Nahrávanie je pokazené a chýbajú peniaze na opravu, odkázala Soni policajtka. Povedala, že môžem podať trestné oznámenie, ale zhodli sme sa, že bez dôkazov a svedkov je to len naťahovačka. Aj ona povedala, že na nič neprídu,“ hovorí Soňa.

To že na nič neprídu, vieme napríklad z kauzy Gorila, zo škandálu s Lemikonom, z posedenia Počiatka na jachte v Monaku, z piešťanského CT, či najnovšie z Ficovho Bonaparte, keď zo všetkých podozrivých v tejto vykrádačke DPH dokázali doteraz obviniť nikoho! Ak teda nerátame poslaneckého asistenta Rybaniča, ktorý by mal naopak dostať za to, že zverejnil  účty Kaliňáka a Bašternáka, Pribinov kríž 1. stupňa!

Ale ak je pravdou tvrdenie zrazenej cyklistky, že policajtka v jej prípade dopredu povedala „aj tak bez svedkov nič nevyšetríme“, svedčí to hĺbke profesionálnej úbohosti niektorých, či mnohých slovenských policjatov.

Milá pani policajtka. Neviem, či ste si niekedy prečítali celý zákon o Policajnom zbore SR. Ten je v zásade rozdelený na 2 časti. Práva a povinnosti policajtov. Po vašom postoji k prípadu zrazenej cyklistky som skalopevne prsvedčená, že ste svoje štúdium tejto právnej normy vždy ukončili len pri prvej časti : Oprávnenia policjata. V opačnom prípade by ste sa museli dočítať, že polícajt si nevyberá, ktoré trestné činy bude a ktoré nebude stíhať! On je povinný z moci úradnej stíhať všetky skutky, pri ktorých jestvuje čo len podozrenie zo spáchania trestného činu. Opakujem, čo len podozrenie! Takže milá pani policajtka. Neviem, kto vás skúšal v policajnej škole trestné právo. Ale ak neviete takúto základnú povinnosť policajta, tak sa začnem domnievať, že ste do žiadnej školy nechodili. A teraz nemám na mysli len tú policajnú.

To, že vo vašej inštitúcii panuje bordel podobný Augíášovmu chlievu, hovorí už nahlas množstvo policajtov.

Ale napriek všetkému, je slovenská polícia držiteľom unikátneho primátu. Je jediným bordelom, ktorý neriadi bordel mama, ale bordel tato Kaliňák! Samozrejme spoločne so svojimi bordel poskokmi Gašparom a ďalšími.