Založ si blog

Polícia Slovenskej republiky. Jediný bordel, ktorý nevedie bordel mama, ale bordel tato!

DenníkN, 4.júla 2016 :

 Neznámy vodič v Bratislave pred týždňom vytlačil Soňu tak, že spadla z bicykla a zlomila si rameno a kľúčnu kosť. Po nehode ušiel. Chýbajú svedkovia, nezachytili ho ani kamery, ktoré pre poruchu nenahrávajú. Polícii sa vinníka nepodarilo nájsť, kamera pri nemocnici nenahráva a prenáša obraz iba v reálnom čase.

„Nahrávanie je pokazené a chýbajú peniaze na opravu, odkázala Soni policajtka. Povedala, že môžem podať trestné oznámenie, ale zhodli sme sa, že bez dôkazov a svedkov je to len naťahovačka. Aj ona povedala, že na nič neprídu,“ hovorí Soňa.

To že na nič neprídu, vieme napríklad z kauzy Gorila, zo škandálu s Lemikonom, z posedenia Počiatka na jachte v Monaku, z piešťanského CT, či najnovšie z Ficovho Bonaparte, keď zo všetkých podozrivých v tejto vykrádačke DPH dokázali doteraz obviniť nikoho! Ak teda nerátame poslaneckého asistenta Rybaniča, ktorý by mal naopak dostať za to, že zverejnil  účty Kaliňáka a Bašternáka, Pribinov kríž 1. stupňa!

Ale ak je pravdou tvrdenie zrazenej cyklistky, že policajtka v jej prípade dopredu povedala „aj tak bez svedkov nič nevyšetríme“, svedčí to hĺbke profesionálnej úbohosti niektorých, či mnohých slovenských policjatov.

Milá pani policajtka. Neviem, či ste si niekedy prečítali celý zákon o Policajnom zbore SR. Ten je v zásade rozdelený na 2 časti. Práva a povinnosti policajtov. Po vašom postoji k prípadu zrazenej cyklistky som skalopevne prsvedčená, že ste svoje štúdium tejto právnej normy vždy ukončili len pri prvej časti : Oprávnenia policjata. V opačnom prípade by ste sa museli dočítať, že polícajt si nevyberá, ktoré trestné činy bude a ktoré nebude stíhať! On je povinný z moci úradnej stíhať všetky skutky, pri ktorých jestvuje čo len podozrenie zo spáchania trestného činu. Opakujem, čo len podozrenie! Takže milá pani policajtka. Neviem, kto vás skúšal v policajnej škole trestné právo. Ale ak neviete takúto základnú povinnosť policajta, tak sa začnem domnievať, že ste do žiadnej školy nechodili. A teraz nemám na mysli len tú policajnú.

To, že vo vašej inštitúcii panuje bordel podobný Augíášovmu chlievu, hovorí už nahlas množstvo policajtov.

Ale napriek všetkému, je slovenská polícia držiteľom unikátneho primátu. Je jediným bordelom, ktorý neriadi bordel mama, ale bordel tato Kaliňák! Samozrejme spoločne so svojimi bordel poskokmi Gašparom a ďalšími.

Mojich rodičov nútili, aby odsúdili výzvu Niekoľko viet, ktorú im nedovolili prečítať! Dnes im zase nedovolia prečítať Kali špeciál

31.08.2016

Dejiny sa opakujú ako mlynské koleso. Pamätám si, keď naši prišli niekdy na jar roku 1989 z roboty a otec bol zeleno-čierny od hnevu. „Tak tie ku…y si fakt myslia, že sme všetci úplne, ale úplne sprostí“? Hučal už snáď pred vchodom do domu. Bola ho proste celá ulica. „Oni si fakt myslia, že každý jeden z nás je na ich obraz?“ Po dlhšom [...]

Neviem, kde spáva v pondelok Robert Fico. Ale viem, kde spáva 8 rokov matka s 3 deťmi.

28.08.2016

Už sa mi to síce stáva čím ďalej zriedkavejšie, ake napriek tomu sú moje pravidelné návštevy doma na Slovensku vždy zdrojom prekvapenia, údivu a občas aj šoku. Naposledy, vlastne úplne presne včera, som sa, zapojila akože inak, do rodinnej diskusii o protestoch pred Bonaparte. Birmovný krstný otec Milan, kedysi horlivý obdivovateľ „konštruktéra“ Slovenska [...]

Smeru vládne BOH!

25.08.2016

Nie, je to ten, ktorého poznáme z hodín náboženstva. Predstavte si, že to dokonca nie je ani ten, na ktorého 99% tých, ktorí si prečítali názov, myslí. Proste nie je to Robert. Je to úplne, ale úplne iný BOH. Tento sa správa výsostne pragmaticiky a ide za svojím cieľom, ktorým je buď finančný, alebo hmotný prospech. Je to BOJ O HRANTY! Aké jednoduché a praktické [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 23
Celková čítanosť: 122506x
Priemerná čítanosť článkov: 5326x

Autor blogu

Kategórie